Bloggtävling hos Dressyrmupparna.se


Jag är med och tävlar i Dressyrmupparnas bloggtävling!

Motiveringen till varför jag ska vinna skulle kunna låta precis som alla andras. En lång text fylld av lidande och svårigheter där stackars lilla jag verkligen förtjänar lite uppmuntran och medgång i livet? Ett lite kortare stycke som beskriver hur underbara era produkter är och hur mycket jag faktiskt behöver lite nya tillslag i garderoben. En samanfattning om mina tankar inför er tjejer. Hur jag beundrar er för att ni kämpar och ådstakommer, eller att ni med all säkerhet måste vara guds gåva till mänskligheten?

En sån motivering kräver inte mycket eftertanke. Inte heller kräver den en grund bestående av äkta känslor, tankar eller åsikter. En sån motivering tar inte mer en två minuter att knåpa ihop och kan, md lite tur, generera en vinst.

Jag hoppas att ni väljer mig eftersom jag har försökt att skriva en ärlig motivering utan överdrifter eller krusiduller.

Min motivering är att det skulle göra mig glad. Inte skapa världesfred eller mätta alla hungriga barn i Afrika, men jag skulle bli lycklig för en stund och jag och min häst skulle bli riktigt, riktigt snygga på dressyrlektionerna! ♥




Gott nytt år!


What I wish for 2012













Tack snälla, rara, söta Emelie

Återigen måste jag passa på att tacka Emelie!

Jag lärde känna henne i stallet i våras, när hon fick ansvaret för en liten b-ponny som står i boxen snett mittemot Laban. Ponnyn heter Säbys Goodness och är ett brunt, nittonårigt, sto.

Nessie, som hon kallas, är i grunden en hopphäst men har med åren blivit osäker över hinder och därför lämpar hon sig bättre som dressyrhäst. Emelie jobbar hela tiden med att vinna hennes förtroende och dom står varandra väldigt nära även om dom inte varit tillsammans särskilt länge. Jag får känslan av att Emelie förstår Nessie och att dom är som gjorda för varandra. Jag skulle inte bli förvånad om dom kommer iväg på någon liten klubbtävling nu i vår eller till och med tävlar KM!

Jag minns hur jag en dag såg Emelie övertala Nessie att gå in i, och igenom, en stor och bred vattenpöl som låg över ridbanan, fastän jag fått höra att Nessie vägrar att ha blöta hovar. Tillit kallas det.


Hon är den som alltid ställer upp, hjälper mig med bloggdesign och fotar mig och Laban. Du är guld värd.


Emelie bloggar på Lovenessie.blogg.se!


MTV - A tribute to Amy Winehouse

En stark tjej som inte orkade leva livet som världen tilldelat henne. Trots allt är hon en förebild med en underbar sångröst. Världen saknar dig!

I love you much
It's not enough
You love blow and I love puff
And life is like a pipe
And I'm a tiny penny rolling up the walls inside

1983 - 2011


Från och med nu...

Kommer varje inlägg att avslutas med en liten signatur i höger hörn. Hoppas ni gillar det!


Löshoppning





Sista bilden är på Label Line när han hoppar 150 cm! Efter det här fina språnget fick han skritta av länge och sen in i boxen med massa morötter i krubban. Duktiga Laban, inga rivningar eller vägringar och hur snäll som hellst!

Innan vi började hoppa på riktigt sprang vi runt i ridhuset och över bommarna för att värma upp, och han föjlde efter mig som en liten hund. Så fort jag stannade gjorde han halt, så fort jag började jogga travade han bredvid mig! Min fina kille. Dessutom kom han springande emot mig efter att han hoppat för att tala om att han minsann vait en duktig pojke och för att få lite beröm. Hur gulligt är inte det?

Löshoppning ska absolut göras om snart igen! Jag är lite sugen på en studs-serie nästa gång men vi får se vad det blir..

Puss!

Designarbete pågår

Meny
Ny retuchering profilbild
Redigera ordningsföljden
Intro-text
Bloglovin/Kontakt/Info länkar

Sitter i skolan och... Pluggar.



Kärleken till dig

Jag älskar dig mer än du förstår

Du betyder hela världen för mig och ingen kommer någonsin att kunna ta din plats.

Du är min Laban, nu och för alltid.



SIHS 2011 - barbackahoppningen - Camomill



Motivationshandikappad

-


Jag är fan sjuk i huvudet

Som inte insåg att jag blivit länkad av ponnysanning och att jag inte orkat eller haft lusten att blogga.

Jag känner verkligen att jag behöver ny motivation och lite lojalitet från er fina läsare. Om jag börjar blogga igen vill jag att ni hjälper mig till en början genom att kommentera här vad jag gör bra och vad som kan bli bättre.

Ja, jag ÄR en dålig bloggerska. Men det betyder ju bara att jag kan bli bättre?

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!